Wij maken websites, webshops, logo’s en meer

 

 

Logo ontwerpen
Een logo ontwerp is best een heel uitgebreid proces. Het is niet enkel even een plaatje maken, wat de één mooi vindt zal de ander niets zeggen. Van belang is dan ook allereerst dat wij in goed overleg bepalen wat u voor ogen heeft. Vage gedachten of misschien heeft u al wel een idee hoe een logo eruit moet zien?
Onze bijdrage; wij werken dagelijks met visuele vormen en denken bewust en onbewust na om uiteindelijk tot een perfect ontwerp te komen in de juiste vorm, letter en kleur.

 

Website bouwen
Websites en webshops ontwikkelen en hosten voor zowel grootbedrijven, overheden, MKB, organisaties, kerken en verenigingen is onze corebusiness. Bij voorkeur doen we dat met één van de z.g. open source CMS-systemen.
Het voordeel is een snelle en toegankelijke site waar u mogelijk zelf (content) wijzigingen in kunt aanbrengen.

 

Uw Website of webshop binnen 1 dag online
Snel en/of tijdelijk een website of webshop nodig? Bij dringende noodzaak staat dit binnen enkele uren op het internet te pronken, ook dat is Siteform! Belangrijk voor u privacy aansprakelijkheid; standaard hosten wij in Nederland.

.

Wij helpen u op weg
Misschien heeft al een eigen website, u loopt ergens mee vast en heeft u alleen een beetje hulp nodig. Ook dat is mogelijk en u bepaald natuurlijk zelf tot hoever wij u daarbij helpen. Denk daarbij ook aan extra hulp bij een gehackte website.