Wij maken websites, webshops, logo’s en meer

 

 

Logo ontwerpen
Een logo ontwerp is best een heel uitgebreid proces. Het is niet enkel even een plaatje maken want wat de één mooi vindt, zal de ander niets zeggen. Van belang is dan ook allereerst dat wij over uw wensen een goed overleg hebben.
Vage gedachten of misschien heeft u wel een idee hoe een logo eruit moet zien? Zorg ervoor dat het nooit een beeldmerk kopie van een ander is. Dit is niet aan te raden, sterker nog het mag gewoon niet. De uitstraling, die een logo heeft of het gevoel dat je erbij krijgt, is dan ook zeker iets dat je mee moet nemen naar de ontwerper. Beschrijf zoveel mogelijk hoe of het logo eruit moet komen te zien en welke uitstraling het moet geven. Dat wat u zelf misschien mooi vindt wil niet zeggen dat het ook voor uw doelgroep werkt. Probeer uzelf eens te verplaatsen in de doelgroep, welke beeldmerk verwacht je dat dan zichtbaar zou zijn.
Wij werken dagelijks met visuele vormen en denken bewust en onbewust na om uiteindelijk tot een goed ontwerp te komen met de juiste vorm, letter en kleur.

 

Website bouwen
Websites en webshops ontwikkelen en hosten voor zowel bedrijven, overheid, MKB, kerken en verenigingen is onze corebusiness.
De nadruk ligt op het uitwerken van uw verwachtingen door middel van de nieuwste ontwikkelingen. Daarmee heeft u uiteindelijk een mooie en een voor u werkende site die ook doet wat u verwacht.

Het ontwikkelen en onderhouden van doen wij bij voorkeur met één van de z.g. open source CMS-systemen. Het voordeel van werken met Open Source Software geeft een snel toegankelijke site. Een site met een gemakkelijke leer-curve waar u eventueel zelf vrij eenvoudig wijzigingen in kunt aanbrengen, dit in tegenstelling tot een site op basis van gesloten software.

 

Uw Webshop in 1 dag online
Snel een (tijdelijke) webshop nodig? Bij dringende noodzaak staat een standaardmodel binnen enkele uren op het internet, ook dat is Siteform!
Natuurlijk komt er voor een goed webshop net zoveel zo niet meer bij kijken dan een website. De mogelijkheden zijn onbeperkt, zet uw wensen op een rijtje en samen overleggen we wat realistisch is voor uw bedrijf.

 

Een beetje op weg helpen
Misschien heeft al een eigen website en heeft u alleen een beetje hulp nodig. Ook dat is mogelijk en u bepaald natuurlijk zelf tot hoever wij u daarbij helpen.
Ook bieden wij noodzakelijk hulp bij ongewilde wijzigingen (gehackt?) aan de website, of het oplossen van andere ontstane problemen. Wij zorgen voor de juiste en noodzakelijke aanpassingen om de website ook goed weer te geven op mobieltjes.

 

Afspraak is afspraak
Voordat wij voor u aan het werk gaan krijgt u een prijsopgaaf van hetgeen u wilt laten doen. Daar houden wij ons aan, ook als bij de uitvoering blijkt dat het ergens tegenzit. Dat is dus ons risico, u betaald dus nooit meer dan het afgesproken bedrag. En mocht u tijdens de ontwikkeling besluiten voor een wijziging of extra aanvulling dan blijven onze prijzen in verhouding met de website.