Onderhoud aan uw website

 

 

Onderhoud
Een website, ongeacht hoe groot heeft regelmatig onderhoud nodig om het veilig en up-to-date te houden. Het regelmatig onderhouden en updaten verminder je de kans op hack aanvallen en zorgt voor het optimaal functioneren van de website.
Siteform kent voor websites en webshops verschillende onderhoudspakketten. Deze worden in overleg en geheel naar wens samengesteld. Wilt u zelf (kleine) aanpassing doen aan de website? Geen probleem! En wil het een keer niet zo snel lukken? Zo nodig kunnen wij snel en probleemloos helpen en een aanpassing of reparatie aan uw website per omgaande van u overnemen.

 

Beveiliging
Siteform zorgt ervoor dat uw website altijd optimaal beveiligd en up-to-date is. Zeker in deze tijd is het erg belangrijk om een website veilig te houden voor u zelf en voor de bezoekers van uw website. Heeft u nog geen beveiliging op uw website? U durft zeg en ons advies, vraag nu direct naar het meest geschikte systeem voor uw website om er zorgenvrij gebruik van te blijven maken.

 

Zoekmachine vriendelijk
Buitengewoon belangrijk is ook het zoekmachine vriendelijk maken van de website. Dot betekent dat uw website optimaal gevonden kan worden door de zoekmachines. Het resultaat zal zijn dat u meer bezoeker krijgt op uw website en dat vergroot u online succes.