Geen verborgen kosten

 

 

Duidelijkheid in kosten
Met alleen een website in de lucht brengen bent u er niet. Houd rekening met maandelijks onderhoud van uw site. Denk daarbij aan updates, (content)bijwerken, (standaard)beveiliging, archiveren en andere kosten. Afhankelijk van uw website kunnen we u vooraf de te verwachten kosten vertellen, wel zo duidelijk. Onze abonnementen worden berekend op basis van fair use policy, wel zo prettig voor u.

 

Variabele opdrachten
Iedere opdracht ziet er anders uit, waar de een genoeg heeft aan een één pagina website wil de ander een zwaar specialistische website voor een x-duizend producten. Hoe uw wensen ook zijn, wij maken altijd een prijsopgaaf en daar houden wij ons aan. Projecten (in samenwerking met uzelf of derden) zijn ook uitvoerbaar op basis van uurtarief.

 

Kiezen voor een extra laag tarief
Standaard werken wij voor het MKB, (overheid)instellingen en webshops waarvoor dag en nacht snelle en directe aanpassingen enorm belangrijk zijn. Daardoor ontstaan er tussendoor ook onproductieve uren. Uren die wij tegen een bijzonder laag tarief mogen aanbieden bij Non-profit organisaties, verenigingen en privé websites. Op het onderhoud krijgt u dan ook nog eens 50% korting. Wat wij in ruil daarvoor vragen is een iets verlengde verwerkingstijd (gem. 4 – 48 uur).